Vastuullisuus ja palvelulupaus

Lupaan edistää omalta osaltani niin henkilökohtaisessa elämässä, kuin myös yritykseni nimissä tasa-arvon edistymistä. Jaan sosiaalisessa mediassa tietoa antavia postauksia. Puutun ympäristössäni epäkohtiin joita huomaan. Otan asioista aktiivisesti selvää ja pyrin käyttämään tietojeni ja taitojeni pohjalta mahdollisimman sensitiivistä kieltä. Nämä edellä mainitut toteutan omia voimavarojani ja rajojani kunnioittaen. Otan palautetta ilolla vastaan ja olen aina valmis oppimaan uutta!

En tee tietoisesti yhteistyötä epäeettisten toimijoiden kanssa. En osta tietoisesti epäeettisistä paikoista tuotteita tai palveluita. Taiteilutarvikkeet ovat ostettu paikallisista askartelutarvikeliikkeistä. Pakkausmateriaalit ovat ostettu suomalaisesta verkkokaupasta ja välillä pakettien pakkauksissa hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan myös kierrätysmateriaaleja. Flyerit ja käyntikortit tulevat vielä toistaiseksi Ruotsista, saa vinkata Suomessa sijaitsevaa tekijää!

Osa Pillukorujen tuotoista menee Naisasialiitto Unionin toimintaan. Lahjoitan satunnaisesti pienen osan tuotoista myös muille eri toimijoille. Vuonna 2021 osallistuin pienellä summalla Kvääristön joukkorahoituskamppikseen sekä sponsoroin Turku AMK kätilöopiskelijoiden haalareita. Vuonna 2022 lahjoitin 80€ Pillukorujen tuotosta Ukrainaan UNICEF in kautta sekä pienen summan Animalialle eläinoikeustyöhön. Työpajoja pidän myös mielelläni eri toimijoiden kanssa. Ajankohtaiset tiedot työpajoista ja muista tapahtumista löydät täältä.

Teen mielelläni yhteistyötä eri vaikuttajien ja tahojen kanssa, jotka allekirjoittavat oikeudenmukaisia arvoja :)

Yhteydenotot sähköpostitse: tiina-hakkarainen@hotmail.com kiitos <3