ALE - koodit ja suositukset


Luo verkkokauppa samalla alustalla kuin www.tiinavoihyvin.net on, kerro siitä minulle niin saat -30% alekoodin verkkokauppaani! Webnode on selkeä, helppo ja edullinen tapa tehdä oma verkkokauppa. Verkkokaupan luontiin pääset myös etusivuni Webnode-bannerin kautta! 

 Kirjaudu Wolttiin käyttämällä koodia YQ3V niin saat kolmesta ensimmäisestä tilauksestasi -4€ / tilaus alennusta.

Kirjaudu ResQ tällä koodilla JXG-381 niin saat -50% alennuksen ensimmäisestä hävikkiannoksestasi.

Liity OP Kevytyrittäjäksi linkin kautta, niin voit laskuttaa seuraavan 1000€ ilman palvelumaksua (arvo 50€) etu on voimassa 12kk. 


Tarvitsetko työnohjausta? Tiina suosittelee lämpimästi ja oman kokemuksen pohjalta Ansku Luostarista <3 

"Työnohjaus on minulle asiakaslähtöistä ryhmille ja yksilöille tarkoitettua reflektiivistä dialogia sekä ajatteluprosessien ja näkökulmien laajentamista omassa asiantuntijuudessa. Dialogilla kannatellaan uusia, kasvavia oivalluksia omasta ja yhteisestä työstä. Voit hengähtää työnohjauksessa ja purkaa tuntemuksiasi turvallisessa ympäristössä. Mitkä ovat Sinun vahvuutesi työssäsi? Mistä Sinä nautit työssäsi? Kartoitamme Sinun tarpeesi ja toiveesi sekä mitä Sinä työnohjauksessa tarvitset." Otathan rohkeasti yhteyttä: ansku.luostarinen@gmail.com Huom! ensimmäisen vuoden työnohjaukset vain 60 € (sis. alv.) / 60min

A L E K O O D I T