Kuva: Studio Kupu / Säde Puusa
Kuva: Studio Kupu / Säde Puusa

Lempeydellä, rohkeudella ja intohimolla.

Haluan tehdä asioita jotka koen vilpittömästi tärkeiksi ja mielekkäiksi. Se on syy, miksi lähdin yrittäjäksi! 

Kuka, mitä, miksi ja miten?

Kuka? Olen lempeä hassuttelija, joka tykkää saada ihmiset hyvälle tuulelle. Nuori naisyrittäjä, queer, vegaani, soberqurious ja feministi. Tykkään käydä kirppistelemässä, tehdä käsitöitä, kuunnella podcasteja ja olen aina valmiina oppimaan uutta. Hyvinvointi ja sen moninaisuus kiinnostaa kaikissa muodoissaan! Asun Pohjois-Helsingissä kommuunissa (ig: @kotiyhdessa) ja pidän kotonamme mm. Pillukoru-työpajoja sekä teen rentouttavaa päähierontaa <3 Lue lisää minusta "Tiina Hakkarainen" osion alta.

Mitä? 

  • Lempeää ja rentouttavaa päähierontaa. 
  • Koru-työpajoja, sekä satunnaisia muitakin tapahtumia.
  • Palveluita, kuten juontamista sekä lastenhoitoa. 
  • Taidetta. Nautin niin paljon että saan taiteen avulla jakaa ajatuksiani! Myynnissä on kehopositiivisia Pillukoruja, tauluja sekä patsaita. Myös suunnittelemiani printtejä mm. kangaskassien, tarrojen, PDF-tiedostojen sekä t-paitojen muodossa. 

Miksi? Olen unelmoinut yrittämisestä jo lapsesta lähtien, muistan kun alakouluikäisenä myin mehua pihalla siskoni kanssa. Pohdin mitä ja miten oikeasti haluan tehdä ja ta-daa! Syntyi Tiina Voi Hyvin tuotteet sekä palvelut. Toivon että palveluni edesauttaa hyvinvointiasi ja taiteeni herättää keskustelua, vahvistaa kehopositiivisuutta ja rikkoo tabuja.

Miten? Minulla ei ole hienoja titteleitä, teen työni kuitenkin niin rakkaudellisesti ja intohimoisesti, että toivon sen kantavan pitkälle. Koulutukseltani olen kokki sekä nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja. Olen käynyt lyhyitä kursseja sekä koulutuksia mm. antirasismista, yhteisöllisyydestä, sukupuolisensitiivisyydestä, sukupuolien moninaisuudesta, seksuaalisuudesta, seksuaaliväkivallasta sekä Intialaisesta päähieronnasta. Ennen kuin siirryin kokoaikaiseksi yrittäjäksi työskentelin viitisen vuotta nuorisotyön parissa.