Lempeydellä, rohkeudella ja intohimolla.

Haluan tehdä asioita jotka koen vilpittömästi tärkeiksi ja mielekkäiksi. Se on syy, miksi lähdin yrittäjäksi! "Tiina Voi Hyvin" viittaan hyvinvoinnin lisäksi pystyvyyden tunteeseen <3 WE CAN DO IT!

Kuka, mitä, miksi ja miten?

Kuka?  Lempeä hupsuttelija, joka rakastaa kirppistelyä, ruoanlaittoa, taidetta, podcasteja sekä äänikirjoja! Lue lisää minusta "Tiina Hakkarainen" osion alta :) Tai tsekkaa Instagramista @tiinavoi hyvin <3

Mitä tarjoan sinulle? 

  • Lempeää ja rentouttavaa päähierontaa. Ota hetki itsellesi.
  • Korutyöpajoja. Tulisinko sun polttareihin, synttäreille tai vaikka teidän tyhy-päivään?
  • HAHAHAuskaa naurujoogaa! HEHEHEH XD 
  • Taidetta. Nautin niin paljon että saan taiteen avulla jakaa ajatuksiani! Myynnissä on kehopositiivisia Pillukoruja, tauluja sekä patsaita. 

Miksi? Olen unelmoinut yrittämisestä jo lapsesta lähtien, muistan kun alakouluikäisenä myin mehua pihalla pikkusiskoni kanssa. Pohdin mitä ja miten oikeasti haluan tehdä ja ta-daa! Syntyi Tiina Voi Hyvin tuotteet sekä palvelut. Toivon että palveluni edesauttavat hyvinvointiasi ja taiteeni herättää keskustelua, vahvistaa kehopositiivisuutta ja rikkoo tabuja.

Miten? Toimin aina rakkaudesta käsin! <3 Tällä hetkellä toimin sivutoimisena yrittäjänä. Päätoimisesti työskentelen lasten ja nuorten parissa. Koulutukseltani olen kokki, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja, naurujoogaohjaaja, sekä lisäksi olen käynyt mm. Intialaisen päähieronnan kurssin.  Lue lisää palvelulupauksesta sekä vastuullisuudesta täältä.