Miksi Pillukorut?

Kuva: Studio Kupu / Säde Puusa
Kuva: Studio Kupu / Säde Puusa
Kuva: Studio Kupu / Säde Puusa
Kuva: Studio Kupu / Säde Puusa

Tässä pyrin antamaan vastauksen usein kysyttyihin kysymyksiin! 

"Otatko mallia joltain?" En ota, teen Pillukoruja täysin intuitiivisesti. Jokainen Pillukoru on uniikki.

"Jos lähetän kuvan mun vulvasta, voitko tehdä siitä korun?" En valitettavasti voi. Pillukorut ovat kuitenkin myös elinkeinoni ja tälläiseen työhön menisi ainakin noin nelinkertainen aika ja työmäärä intuitiivisesti toteutettuun Pillukoruun verraten.

"Miksi teet Pillukoruja?"  Pillukorujen toiveena on herättää keskustelua, vahvistaa kehopositiivisuutta sekä rikkoa tabuja. Tämä on minulle työ mitä rakastan! Pillukorujen instasta löytyy myös informatiivisia postauksia eri teemoihin liittyen. Olen avoin yhteistyöehdotuksille ja jaan mielelläni korutilillä myös muiden asianmukaisia postauksia sekä kokemustarinoita.

"Painaako noi?" Pillukorut eivät juurikaan paina! Korvispari on noin 9g yhteensä, eli noin 4,5g/kpl, toki pieniä eroja voi painon suhteen olla, sillä jokainen on intuitiivisesti tehty.

"Mistä noi on tehty?" Pillut ovat muotoiltu käsityönä Helsingissä polymeerimassasta. Hopeat korviskoukut ovat 925 hopeaa ja muutoin korumetalleja. Tarvikkeet ostan paikallisesta askartelutarvikeliikkeestä. Lue lisää vastuullisuudesta.

Alla pari minua inspiroinutta lainausta aiheeseen liittyen.

"Niin kauan, kun sana pillu särähtää ihmisten korvaan, sitä pitää viljellä lisää!" / Kaisa Merelä

"Joku kysy multa et minkä takia feministeillä on yhtäkkiä vulva, pillu ja vagina koruja, vaatteita ja mitä ties. Ei kuulemma tarvi heristellä sukuelimiä kaikkialla. Meanwhile maailma on täynnä peniksiä, on display Suomen eduskunnan istuntosalia myöten." / Ajak Majok