Naurujooga

HAHAHAHAHA! HOHOHOHOH! Milloin viimeksi nauroit ilman mitään syytä ja vieläpä useiden minuuttien ajan?! :DDD

KUKA NAURATTAA?

Voit kutsua minut hykertelemään kanssanne synttäreille, polttareihin, tyhy-päivään tai vaikkapa naapurin kissan siskon risiäisiin! 

Olen Tiina Hakkarainen, elämäniloa ja valoa pirskahteleva naurujooga-ohjaaja Helsingistä. Minulla on yli viiden vuoden ohjauskokemus nuorisotyön, sekä korutyöpajojen parista. Koen tärkeäksi luoda rentoa sekä turvallisempaa ilmapiiriä <3 Rakastan hupsuttelua, mokailua ja olen myös tilannekomiikan suuri ystävä. Muutama vuosi sitten kokeilin myös stand uppia, mutta ei siitä sen enempää :D Huumori on minulle tärkeä keino käsitellä niin arjen askareita, kuin myös haastaviakin tunteita sekä tilanteita. En edes muista milloin viimeksi olisi ollut päivä, ettenkö olisi nauranut lainkaan! Haluan levittää ympärilleni iloa ja valoa, naurujooga olkoot yksi keino sitä antaa ja saada! :)

KENELLE, MITEN JA MIKSI NAURUJOOGA?

Naurujooga soveltuu parhaiten vähintään kymmenen (10) henkilön porukoille. Enimmäismäärää ei ole, kunhan tilaa on! Henkilöt voivat olla jo ennestään toisilleen tuttuja tai tuikituntemattomia. Mikäli ryhmässänne on liikuntarajoitteisia henkilöitä, ilmoitathan tästä minulle etukäteen, kiitos. Mukaan tarvitset rennot vaatteet sekä juomapullon. Naurettavaan HEHEHEHetkoseen on hyvä varata noin 45min aikaa. 

Nauru ei tee pahaa kärpäsellekään ja hyvää se ainakin tekee ihan meille jokaiselle! :D

  • Nauru tarttuu!
  • Nauru vahvistaa vatsalihaksia.
  • Nauru rentouttaa.
  • Nauru piristää mieltä ja kehoa.

Miksi et siis nauraisi HIHIeman lisää?!  

Naurujoogassa ei tarvitse osata mitään. Olet erittäin tervetullut nauramaan kanssanIHIHIHIH!

MISSÄ NAURETAAN?

Tilan tulee löytyä naurujoogan tilaajalta tai lisämaksusta, myös minä voin järjestää tilan naurujoogalle. Tilan tulee olla sellainen, jossa kaikki mahtuvat HIHIhieman liikuskelemaan ja makoilemaan. 

SINÄ+MINÄ=YHTEISTYÖ?

Yhteistyössä on voimaa! Olisiko sinulla tila, jossa voisi pitää naurujoogaa? Tai yhdistetäänkö voimamme ja pidetään hyvinvointia kumpuava tapahtuma yhdessä? Ole yhteydessä, niin tuumaillaan lisää! :)

MITÄ MAKSAA?

Tulen naurettavaan HAHAHIHIhintaan alk. 150€ sis. alv / HEHEhetkonen. Hinta sisältää matkakulut HSL ABC-alueella. Mikäli naurujooga pidetään HSL ABC-alueen ulkopuolella, matkakuluista on sovittava erikseen. Minun on mahdollista tulla myös muualle Suomeen! :)

VARAUSEHDOT:

Hinnasta maksetaan 50€ suuruinen varausmaksu etukäteen. Varausmaksu vähennetään palvelun lopullisesta hinnasta. Varausmaksua EI PALAUTETA, vaikka aika peruttaisiin. Mikäli palvelu perutaan alle 24h ennen sovittua ajankohtaa, sovitusta hinnasta puolet (50%) veloitetaan palvelun tilaajalta. Yli 24h aiemmin peruutetuista tilauksista ei veloiteta erikseen, mutta varausmaksua ei myöskään palauteta. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan täysi hinta palvelun tilaajalta! Kun varaus on molempien toimesta vahvistettu, sitoudut noudattamaan varausehtoja.

Kysy lisää tai laita tarjouspyyntö sähköpostiini:

 tiina-hakkarainen@hotmail.com 

<3  Jee!