TIINA HAKKARAINEN

Kuva: Studio Kupu / Säde Puusa
Kuva: Studio Kupu / Säde Puusa

Kuka on Tiina Hakkarainen, pienyrittäjä Pillukorujen sekä Tiina Voi Hyvin verkkokaupan takana? 


Yrittäjyys on kiinnostanut minua lapsesta lähtien, muistan kun jo alakouluikäisenä menin pikkusiskoni kanssa tienvarteen myymään mehua. Ennen yrittäjyyttä tein viitisen vuotta nuorisotyötä ja toimin tukiperheenä kuudelle lapselle puolisoni kanssa. Erityisesti lasten ja nuorten hyvinvointi on aina ollut lähellä sydäntäni ja teen edelleen keikkatöitä välillä nuorten parissa <3 Yrittäjänä teen mm. käsitöitä, taidetta, pidän työpajoja sekä tarjoan hyvinvointia edistäviä palveluita, kuten rentouttavaa päähierontaa :) Lisäksi tuotan myös aikuisille suunnattua sisältöä Only Fansiin.

Olen haaveilija, juuri nyt haaveilen vanhasta koulusta tai muusta isosta rakennuksesta, johon voisi perustaa yhteisöllisen asumismuodon. Olen vegaani, ei vain ihmisten, myös eläinten oikeudet ovat minulle tärkeitä. Jonkinlainen hihhulikin olen, toivon paljon rauhaa ja rakkautta, pesen vaatteeni soodalla ja etikalla, pyrin muutenkin luonnonmukaisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Nostelen välillä enkelikortteja ja pyrin levittämään valoa ympärilleni monin tavoin. 

Olen lempeä kuin aamuaurinko ja pyrin vastaamaan vihaankin rakkaudella, osaan silti pitää niin omia kuin muidenkin puolia tarvittaessa. Olen sosiaalinen, mutta introvertti. Pohdiskelija, mutta rento tyyppi. Vapaa-ajallani tykkään kuunnella podcasteja sekä äänikirjoja, samoilla luonnossa, käydä kirppistelemässä ja pohtia maailmaa niin yksin kuin yhdessäkin. Olen syntynyt ja asunut Kuopiossa suurimman osan elämästäni. Pääkaupunkiseudulle muutin v. 2020 kesällä ja hyvin olen täällä viihtynyt! :) 

Vihreä, liberaali politiikka kiinnostaa. Maanläheiset ja rennot tyypit kiinnostaa. Tunnetaidot, seksuaalisuus ja lempeys kiinnostaa. Haitallisten normien ja tabujen purkaminen kiinnostaa! Terveelliset elämäntavat ja hyvinvointi kiinnostaa. Tiina voi hyvin, viittaa sekä hyvinvointiin, että pystyvyyden tunteeseen. Olen myös sobercurious ja nyt takana jo yli vuosi täysin alkoholintonta elämää, jee! 

Voit halutessasi tutustua minuun ja elämääni lisää Instagramissa @tiinavoihyvin :)