TIINA HAKKARAINEN

Kuva: Sulokuva / Nooa Karinen
Kuva: Sulokuva / Nooa Karinen

Kuka on Tiina Hakkarainen, pienyrittäjä Tiina Voi Hyvin verkkokaupan ja somen takana? 


Sanoilla Tiina Voi Hyvin en viittaa pelkästään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, vaan myös pystyvyyden tunteeseen! Voin hyvin tehdä sitä mitä todella haluan! Voin hyvin asettaa rajoja. Voin hyvin unelmoida isosti. Voin hyvin haistattaa pitkät haitallisille normeille ja tabuille! 

Yrittäjyys on kiinnostanut minua lapsesta lähtien, muistan kun jo alakouluikäisenä menin pikkusiskoni kanssa tienvarteen myymään mehua ohikulkijoille. Tällä hetkellä teen kokoaikaisesti palkkatöitä nuoriso-ohjaajana ja toimin sivutoimisena yrittäjänä, mutta tulevaisuuden visiossani olen kokoaikainen yrittäjä <3 Yrittäjänä tarjoan hyvinvointia edistäviä palveluita; elämäniloksi naurettavia hetkiä naurujoogan parissa sekä rentouttavaa päähierontaa. Lisäksi silmäniloksi taiteilen erilaisia koruja, patsaita ja maalauksia.

Minulle tärkeitä arvoja elämässäni ovat mm. oikeudenmukaisuus, kestävä kehitys sekä lempeys. Ei pelkästään ihmisten, myös eläinten hyvinvointi kiinnostaa ja olenkin ollut vegaani jo noin 7-vuoden ajan. Jonkinlainen hihhulikin olen, toivon maailmalle paljon rauhaa ja rakkautta, pesen vaatteeni soodalla ja etikalla, pyrin muutenkin luonnonmukaisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Nostelen välillä enkelikortteja ja pyrin levittämään valoa ympärilleni monin tavoin. Haluan toimia rakkaudellisesti kaikkea ympärillä kukoistavaa kunnioittaen. 

Olen sosiaalinen, mutta introvertti. Pohdiskelija, mutta rento tyyppi. Olen syntynyt ja asunut Kuopiossa suurimman osan elämästäni. Pääkaupunkiseudulle muutin puolisoni kanssa v. 2020 kesällä ja hyvin olen täällä viihtynyt :) 

Vihreä, liberaali politiikka kiinnostaa. Maanläheiset, rauhaa rakastavat ja rennot tyypit kiinnostaa. Tunnetaidot, seksuaalisuus ja lempeys kiinnostaa. Haitallisten normien ja tabujen purkaminen kiinnostaa! Terveelliset elämäntavat ja hyvinvointi kiinnostaa. Olen myös sobercurious ja nyt takana jo yli kaksi vuotta täysin alkoholintonta elämää, jee! 

Voit halutessasi tutustua minuun ja elämääni lisää Instagramissa @tiinavoihyvin :)

Kuvat on ottanut ihana ja taitava @sulokuva / Nooa Karinen <3