Pillukoru "puhelinkoru"

Oletko nähnyt hienomman puhelinkorun? En minäkään!

Pillukoru-puhelinkorun hinta on 28€ sis. alv 24%. Tätä tuotetta on saatavilla vain mustan värisenä. 

Pillukorujen tavoitteena on herättää keskustelua, rikkoa tabuja ja vahvistaa kehopositiivisuutta. Jokainen Pillukoru on tehty Suomessa käsityönä rakkaudella ja intohimolla, näin ollen tuotekuvat ovat suuntaa antavia, sillä jokainen pillu on uniikki. Pillukorut ovat myöskin loistava lahjaidea esimerkiksi kätilölle, seksuaalineuvojalle, doulalle tai vaikkapa burleskitaiteilijalle!

Pillukoruja on saatavilla myös korvakoruina, kaulakoruina, sormuksina sekä avaimenperinä.

Koko: Puhelinkorun pillun koko on NOIN 3cm pitkä ja 1cm leveä. Tämä pieni Pillukoru mahtuu siis kulkemaan huolettomasti mukana kätevästi kaikkialla! :)

Materiaalit: Pillut ovat polymeerimassaa. Lisäksi metalliosa sekä musta nauha.

Toimitusaika: Noin viisi (5) arkipäivää laskun maksamisen jälkeen.

Toimituskulut: 4.90 tai yli 60€ ostoksiin maksuton toimitus!

Maksutapa: Laskulla. Lasku saapuu sähköpostiisi OP Kevytyrittäjän nimellä ja siinä on 14 vrk maksuaikaa. Tilauksesi toimitetaan kun lasku on maksettu!

Huolto: Varsinkin avaimenperiin saattaa kertyä ajan saatossa likaa. Pillukorut voi pestä esimerkiksi ex-hammasharjalla, hellästi hangaten miedon saippuan ja veden kera. Kuivaa Pillukoru lopuksi hellästi pyyhkeellä tai talouspaperilla.

Seuraa Pillukoruja Instagramissa @pillukoru ja tägää kuviisi käyttämällä #pillukoru <3 Lisäilen kuvia erittäin mielelläni myös Pillukorujen feediin!

Pillukoruilla on myös jälleenmyyjiä Suomessa.

Nämä upeat tuotekuvat on ottanut taitava: Värifilmi / Mimmi

28,00 €