Oranssi Pillukoru

Oranssit Pillukorut näkyvät takuulla myös naapurin Pertille saakka. Raikas oranssi on upea ja pirtsakka sävy! 

Pillukorujen tavoitteena on herättää keskustelua, rikkoa tabuja ja vahvistaa kehopositiivisuutta. Jokainen Pillukoru on tehty Suomessa käsityönä rakkaudella ja intohimolla, näin ollen tuotekuvat ovat suuntaa antavia, sillä jokainen pillu on uniikki. Pillukorut ovat myöskin loistava lahjaidea esimerkiksi kätilölle, seksuaalineuvojalle, doulalle tai vaikkapa burleskitaiteilijalle!

Pillukoruja on saatavilla korvakoruina, kaulakoruina, sormuksina, avaimenperinä, sekä puhelinkoruina.

Koko: Sormuksen ja puhelinkorun pillun koko on NOIN 3cm pitkä ja 1cm leveä. Korvakorut, kaulakorut sekä avaimenperät ovat NOIN 4cm pitkä ja 2cm leveä. Koossa voi olla eroja, sillä kaikki ovat uniikkia käsityötä. Mikäli toivot hieman pienempää tai suurempaa kokoa, voit pyytää lisätietoihin kirjoittamalla. Pyynnöstä ei koidu lisäkustannuksia, mutta toimitusaika voi pidentyä. Korvisten paino on noin 9g/pari.

Materiaalit: Pillut ovat polymeerimassaa. Hopeat korviskoukut ovat 925 hopeaa. Avaimenperä sekä sormus terästä. Kaulakoruissa on hopean väristä joustinnauhaa. Korviskoukkujen mukana tulee myöskin silikoniset stopperit. Korutarvikkeet ovat ostettu paikallisesta askartelutarvikeliikkeestä.

Toimitusaika: Noin viisi (5) arkipäivää laskun maksamisen jälkeen.

Toimituskulut: 4.90 tai yli 60€ ostoksiin maksuton toimitus!

Maksutapa: Laskulla. Lasku saapuu sähköpostiisi OP Kevytyrittäjän nimellä ja siinä on 14 vrk maksuaikaa. Tilauksesi toimitetaan kun lasku on maksettu!

Huolto: Varsinkin avaimenperiin saattaa kertyä ajan saatossa likaa. Pillukorut voi pestä esimerkiksi ex-hammasharjalla, hellästi hangaten miedon saippuan ja veden kera. Kuivaa Pillukoru lopuksi hellästi pyyhkeellä tai talouspaperilla.

Tiesitkö? Voit halutessasi pyytää korviskoukkujen vaihtoa renkaisiin, kirjoittamalla pyynnön lisätietoihin, näin ne soveltuvat myös venytyksiin! Vain hopeisen sävyisiä, teräksisiä renkaita saatavilla. Vaihdosta ei tule lisäkustannuksia <3

Seuraa Pillukoruja Instagramissa @pillukoru ja tägää kuviisi käyttämällä #pillukoru <3 Lisäilen kuvia erittäin mielelläni myös Pillukorujen feediin!

Pillukoruja on myytävänä myös eri jälleenmyyjillä Suomessa. 

Ensimmäisen tuotekuvan on ottanut ig @johannavonhertzen <3

Valitse variaatio:

28,00 €