Naurujooga

UUSI!

HAHAHAHAHA! HOHOHOHO! HEHEHEHEHEHHEHEEE! XDDDDD NAURUJOOGA TULOSSA PIAN! IHAN JUST! HAHAHAHAH! JEEEEE!

Valmistun 7.5.2023 naurujooga-ohjaajaksi. Siispä 8.5. alkaen voit kutsua minut hykertelemään kanssanne synttäreille, polttareihin, tyhy-päivään tai vaikkapa naapurin kissan siskon ristiäisiin! 

Nauru ei tee pahaa kärpäsellekään ja hyvää se ainakin tekee kaikille! Nauru tarttuu, vahvistaa vatsalihaksia, rentouttaa, piristää mieltä ja kehoa. Miksi et siis nauraisi HIHIeman lisää?! Naurujoogassa ei tarvitse osata mitään. Olet erittäin tervetullut nauramaan kanssanIHHIHIHIHI!! 

Allekirjoittaneella on vuosien ohjauskokemus nuorisotyön, sekä korutyöpajojen parista. Minulle on tärkeää luoda rentoa sekä turvallisempaa ilmapiiriä <3 Rakastan hupsuttelua, mokailua ja olen tilannekomiikan suuri ystävä. Olen myös kokeillut harrastaa stand uppia, mutta ei siitä sen enempää XD Huumori on minulle tärkeä keino käsitellä arjen askareita, kuin myös haastaviakin tunteita. En edes muista koska viimeksi olisi ollut päivä, ettenkö olisi nauranut lainkaan! Haluan levittää ympärilleni iloa ja valoa, naurujooga olkoot yksi keino sitä tehdä <3

Naurujooga soveltuu vähintään kuuden (6) henkilön porukoille. Henkilöt voivat olla ennestään tuikituntemattomia tai jo ennestään tuttuja keskenään. Mikäli ryhmässänne on liikuntarajoitteisia henkilöitä, ilmoitathan tästä minulle etukäteen, kiitos. Mukaan tarvitset rennot vaatteet sekä juomapullon.

Naurettavaan HEHEHEHETKOSEEN on hyvä varata noin 60-90min aikaa. Tulen naurettavaan harjoitteluhintaan alk. 129€ sis. alv / HEHEHEHETKONEN.

Hinta nousee (+100€) 1.5.2024 alkaen. Mikäli naurujooga pidetään HSL ABC-alueen ulkopuolella, lisätään hintaan erikseen sovittavat matkakulut. Maksu käteisellä tai laskulla. 

*Hinnasta maksetaan 29€ varausmaksu etukäteen laskulla, varausmaksu vähennetään palvelun lopullisesta hinnasta. Varausmaksua EI PALAUTETA, vaikka aika peruttaisiin. Mikäli palvelu perutaan alle 12h ennen sovittua ajankohtaa, sovitusta hinnasta puolet (50%) veloitetaan palvelun tilaajalta. Mikäli palvelu perutaan alle 24h ennen sovittua ajankohtaa, sovitusta hinnasta yksi neljäsosa (25%) veloitetaan palvelun tilaajalta. Yli 24h aiemmin perutuista tilauksista ei veloiteta erikseen. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan täysi hinta!

HAHAHAUSKOIHIN TÖRMÄÄMISIIN! :DDDDD

Laita tarjouspyyntö tai kysely sähköpostiini: tiina-hakkarainen@hotmail.com tai Instagramin kautta @tiinavoihyvin <3 Jee! 

HUOMIO! TOISTAISEKSI TILA TULEE LÖYTYÄ NAURUJOOGAN TILAAJALTA tai lisämaksusta myös minä voin järjestää tilan naurettavuuksille :) Vai olisiko sinulla tarjota yhteistyössä tilaa naurujoogalle? HEHEHEitä mulle viestiä, niin tuumitaan lisää :) Tilan tulee olla sellainen, missä kaikki mahtuvat HIHIHIeman liikuskelemaan ja makoilemaan

129,00 € 229,00 €