Naurujooga

UUSI!

HAHAHAHAHA! HOHOHOHO! HEHEHEHEHEHHEHEEE! XDDDDD NAURUJOOGATAANHAN! HAHAHAHAH! TOSI HYVÄ, TOSI HYVÄ JEEEEE!

Kutsu minut hykertelemään kanssanne synttäreille, polttareihin, tyhy-päivään tai vaikkapa naapurin kissan siskon ristiäisiin! Hinta alkaen 150€ pk-seudulla.

Nauru ei tee pahaa kärpäsellekään ja hyvää se ainakin tekee kaikille! Nauru tarttuu, vahvistaa vatsalihaksia, rentouttaa, piristää mieltä ja kehoa. Miksi et siis nauraisi HIHIeman lisää?! Naurujoogassa ei tarvitse osata mitään. Olet erittäin tervetullut nauramaan kanssanIHHIHIHIHI!! 

Allekirjoittaneella on vuosien ohjauskokemus nuorisotyön, sekä korutyöpajojen parista. Minulle on tärkeää luoda rentoa sekä turvallisempaa ilmapiiriä <3 Rakastan hupsuttelua, mokailua ja olen tilannekomiikan suuri ystävä. Olen myös kokeillut harrastaa stand uppia, mutta ei siitä sen enempää XD Huumori on minulle tärkeä keino käsitellä arjen askareita, kuin myös haastaviakin tunteita. En edes muista koska viimeksi olisi ollut päivä, ettenkö olisi nauranut lainkaan! Haluan levittää ympärilleni iloa ja valoa, naurujooga olkoot yksi keino sitä tehdä <3

Naurujooga soveltuu parhaiten vähintään kymmenen (10) henkilön porukoille. Henkilöt voivat olla ennestään tuikituntemattomia tai jo ennestään tuttuja keskenään. Mikäli ryhmässänne on liikuntarajoitteisia henkilöitä, ilmoitathan tästä minulle etukäteen, kiitos. Mukaan tarvitset rennot vaatteet sekä juomapullon.

Naurettavaan HEHEHEHETKOSEEN on hyvä varata noin 45-60min aikaa. Tulen naurettavaan hintaan alk. 150€ sis. alv 24% / HEHEHEHETKONEN.

Mikäli naurujooga pidetään HSL ABC-alueen ulkopuolella, lisätään hintaan erikseen sovittavat matkakulut. Maksu käteisellä tai laskulla. Kysy rohkeasti tarjous, vaikka asuisit toisella puolella Suomea! Mikäli en itse pääse, vinkkaan tarjouspyynnön eteenpäin naurujoogaohjaaja kollegalle <3

*Hinnasta maksetaan 50€ varausmaksu etukäteen laskulla, varausmaksu vähennetään palvelun lopullisesta hinnasta. Varausmaksua EI PALAUTETA, vaikka aika peruttaisiin. Mikäli palvelu perutaan alle 24h ennen sovittua ajankohtaa, sovitusta hinnasta puolet (50%) veloitetaan palvelun tilaajalta. Yli 24h aiemmin perutuista tilauksista ei veloiteta erikseen, mutta varausmaksua ei myöskään palauteta. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan täysi hinta!

HAHAHAUSKOIHIN TÖRMÄÄMISIIN! :DDDDD

Laita tarjouspyyntö tai kysely sähköpostiini: tiina-hakkarainen@hotmail.com tai Instagramin kautta @tiinavoihyvin <3 Jee! 

HUOMIO! TILA TULEE LÖYTYÄ NAURUJOOGAN TILAAJALTA tai lisämaksusta myös minä voin järjestää tilan naurettavuuksille :) Vai olisiko sinulla tarjota yhteistyössä tilaa naurujoogalle? HEHEHEitä mulle viestiä, niin tuumitaan lisää :) Tilan tulee olla sellainen, missä kaikki mahtuvat HIHIHIeman liikuskelemaan ja makoilemaan

150,00 €