PilluPatsas kultainen

Loppuunmyyty

Kolme ihanaa, maagisen kaunista ja kultaisen sävyistä PilluPatsasta! <3 Nämä upeat sisustuselementit toimivat taatusti katseenvangitsijoina kodissa kuin kodissa. Keskimmäistä ja oikeanpuoleista voi käyttää myös mm. lempikorujesi säilytyksessä tai kulhona avaimille. Kaikki nämä ovat käsityönä ja rakkaudella muotoiltuja, joten jokainen patsas on uniikki! :) Älä säilytä patsasta suorassa auringonvalossa tai yli 30 asteessa. Ei saa kastella. Pölyt voi pyyhkiä kuivalla rätillä.

Vasen: Tämä on "THE PILLU" patsas, oikea lettukestien lettu! Ei sovellu korukulhoksi. Paino noin 143g. Pituus noin 13cm ja leveys noin 7cm. Hinta 28€ sis. alv 24%.

Keskellä: Paino noin 105g. Pituus noin 9cm ja leveys noin 6cm. Tämä kaunokainen toimii myös korukulhona. Hinta 28€ sis. alv 24%.

Oikealla: Paino noin 67g. Pituus noin 7cm ja leveys noin 5cm. Tämä kaunokainen toimii myös korukulhona. Hinta 28€ sis. alv 24%


Materiaali: Savi ja kultainen maali. Ihanan rosoinen ja eläväinen pinta! TUOTTEET EIVÄT SOVELLU ELINTARVIKKEIDEN SÄILYTYKSEEN.

Toimitus: Toimitetaan seurattavana pakettina. Toimitusaika on noin viisi arkipäivää maksusta. 

Maksu: Laskulla jossa on 14 vrk maksuaikaa ja tilaus toimitetaan vasta kun se on maksettu!

PRO TIP: Haluatko pinnan lakatuksi ja kiiltäväksi? Kirjoita toiveestasi lisätietoihin. HUOMIO! Ei lisämaksua, mutta TOIMITUSAIKA pitenee noin kymmeneen arkipäivään maksusta! :)

INSTAGRAM @PILLUKORU & @TIINAVOIHYVIN 
TIKTOK @TIINAVOIHYVIN
YOUTUBE JA FACEBOOK @TIINA VOI HYVIN 
WWW.TIINAVOIHYVIN.NET

Valitse variaatio:

28,00 €