Moni ihminen jää usein vaille kosketusta, siispä haluamme tarjota sinulle tilaisuutta tulla kosketetuksi mahdollisimman turvallisessa ympäristössä. 

Tiina & Anu
Tiina & Anu

Paijauspalvelu neljä kättä 45min 120€

Sisältää kahden henkilön antaman paijauksen, toiveidesi mukaisesti ja rajojasi kunnioittaen.

Alkuun on varattu hetki rajojen ja toiveiden kuulemiseksi ja loppuun hetki jossa voit halutessasi jakaa tuntemuksiasi. Paijausta on noin 30min ajan.

Paijauspalvelu neljä kättä 60min 150€

Sama palvelu kuin yllä, mutta paijaukseen on aikaa noin 45min.

Varausmaksu 50€ veloitetaan ajanvarauksen yhteydessä ja vähennetään palvelun lopullisesta hinnasta. Varausmaksu tulee maksaa 3vrk sisään ajanvarauksesta. Varausmaksua ei palauteta, vaikka peruisit ajan. Voit kuitenkin siirtää ajan ilman lisämaksua yhden kerran toiseen ajankohtaan, viimeistään 3h ennen sovittua aikaa. 

Hinnat sisältävät alv 24%. Meillä voit maksaa tilisiirtona tai käteisellä ja saat aina kuitin työstämme! 

Halutessasi voit kysyä pidempää aikaa, mutta alle 45min aikoja emme toteuta, jotta ehdit rentoutumaan kunnolla. 

PaijausPalvelu 

Olet lämpimästi tervetullut paijattavaksi juuri sellaisena kuin olet!

Paijauspalvelu on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille henkilöille, jotka kaipaavat läheisyyttä ja haluavat päästä rentoutuneeseen tilaan kosketuksen avulla. 

Pyrimme luomaan turvallisempaa tilaa ja se tarkoittaa mm. sitä että emme utele henkilökohtaisuuksiasi. Voit kertoa itsestäsi tai olla kertomatta juuri sen verran kuin itse juuri siinä hetkessä haluat. Emme tarvitse mitään ennakkotietoja sinusta, pelkkä kutsumanimi riittää.

Paijauspalvelu sisältää toiveidesi mukaista kosketusta sekä läheisyyttä, rajojasi kuunnellen. Palvelun aikana voi olla esimerkiksi kevyttä hierontaa (emme ole ammattihierojia), hiusten letitystä, halailua, silittelyä, äänimaljan sointuja tai hivelyä.

Paijauspalvelun aikana voit olla itsellesi mieluisassa asennossa, esimerkiksi makuulleen tai istuen. Pue päällesi rennot ja mukavat vaatteet, vaatteet pidetään päällä koko palvelun ajan.

Paijauspalvelu EI SISÄLLÄ minkäänlaista seksiä, suutelua, pussailua tai genitaalialueisiin koskemista. Meillä on nollatoleranssi kaikenlaiselle häirinnälle.

Olemme molemmat tuoksuyliherkkiä, joten ethän laita tapaamiseen voimakkaita hajusteita. Olisi myös mukavaa jos olisit peseytynyt 3 vrk sisään sovitusta tapaamisesta. Kiitos kun huomioit nämä seikat! :)

Paijauspalvelua tuottaa yrittäjät Tiina & Anu. Meillä molemmilla on sosiaalialan koulutukset sekä alan työkokemusta. Olemme lämminhenkisiä, empaattisia ja haluamme vilpittömästi tuottaa ympärillemme hyvää oloa. Meille tärkeitä arvoja ovat mm. oikeudenmukaisuus sekä lempeys. Olemme myös LGBTQIA+ ystävällisiä.

Kosketuksen hyötyjä...

    • Syke ja verenpaine laskevat.
    • Rentouttaa.
    • Lievittää stressiä ja stressin oireita.
    • Parantaa vastustuskykyä
    • Tuottaa mielihyvää.


Voit varata oman aikasi seuraavan kerran

Helsinkiin 18.9.2022 klo 12-20 välille :)

Syksyn ja talven aikataulut, sekä tilat tarkentuvat myöhemmin. Emme valitettavasti voi taata (ainakaan vielä) esteettömyyttä tilojen suhteen. Mikäli olet liikuntarajoitteinen, voit kysyä kotikäyntiä eläimettömään talouteen Helsingin sekä Lahden alueella. Kotikäynnistä veloitamme erilliset matkakulut +40€/kotikäynti.

Mikäli jokin pohdituttaa, laita meille viestiä! Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan :) Ajanvarauksen yhteydessä saat tarkemmat varausehdot sekä saapumisohjeet. 

Ajanvaraus sähköpostitse tai Instagramin kautta

Anu / anu.varjo96@gmail.com 

ig @anuunuu (ei hyväksy seurantapyyntöjä, mutta voi laittaa viestiä palveluun liittyen)

Tiina / tiina-hakkarainen@hotmail.com 

ig @tiinavoihyvin