Virkistävä tuoksukynttilä

Virkistävä, vegaaninen, luonnonmukainen, ekologinen ja luomu tuoksukynttilä. Käsityönä pienyrittäjä Tiina Hakkaraisen Helsingissä valmistama. Sisältää piparminttua sekä eukalyptystä, tuoksu on mieto ja miellyttävä. Piparminttu ja eukalyptys voivat virkistää mieltä, auttaa keskittymään, helpottaa päänsärkyä ja raikastaa huoneilmaa.

Soijavahaa ja kierrätettyä lasia. Tuoksuina käytetty Suomessa valmistettuja luomu 100% eteerisiä öljyjä sekä yrttejä. Paloaika näissä kynttilöissä on noin 15h. Yhden tuoksukynttilän hinta on 14,90€ sisältäen alv 24%.

Marraskuussa tulee myös jouluisia tuoksukynttilöitä. Hyvä lahjaidea ja samalla tuet pienyrittäjää <3

Kynttilöiden postituskulut ovat aina pakettina hintaan 5,90€. Samoilla postituskuluilla tulee useampi tuote. Kynttilöiden toimitusaika on noin 3-5 arkipäivää. Maksu laskulla, laskussa 14 vrk maksuaikaa. Saat laskun sähköpostiisi OP kevytyrittäjän nimellä.

! HUOMIO !

Jos poltat useampaa kynttilää yhtä aikaa, ethän sijoita toista kynttilää alle 20 cm matkan päähän ylikuumumisen vuoksi. Ei verhojen tai muiden herkästi syttyvien elementtien lähelle, sillä yrtit saattavat roihahdella. Ei lasten ulottuville. Eikä yli 40 asteen lämpöön/aurinkoon sulamisen vuoksi. Älä jätä kynttilää yksin valvomatta! 

14,90 €