Rauhoittava tuoksukynttilä

Rauhoittava, vegaaninen, luonnonmukainen, ekologinen ja luomu tuoksukynttilä. Käsityönä pienyrittäjä Tiina Hakkaraisen Helsingissä valmistama. Sisältää rentouttavaa kamomillaa sekä laventelia, tuoksu on mieto ja miellyttävä. Kamomilla ja laventeli voivat rauhoittaa mieltä sekä auttaa rentoutumaan.

Soijavahaa ja kierrätettyä lasia. Tuoksuina käytetty Suomessa valmistettuja luomu 100% eteerisiä öljyjä sekä yrttejä. Paloaika näissä kynttilöissä on noin 15h. Yhden tuoksukynttilän hinta on 14,90€ sisältäen alv 24%.

Kynttilöiden postituskulut ovat aina pakettina hintaan 5,90€. Samoilla postituskuluilla tulee useampi tuote. Yli 60€ ostoksiin aina maksuton toimitus! Kynttilöiden toimitusaika on noin 5 arkipäivää maksusuorituksesi jälkeen. Maksu laskulla. Saat laskun sähköpostiisi OP kevytyrittäjän nimellä.

! HUOMIO !

Jos poltat useampaa kynttilää yhtä aikaa, ethän sijoita toista kynttilää alle 20 cm matkan päähän ylikuumumisen vuoksi. Ei verhojen tai muiden herkästi syttyvien elementtien lähelle, sillä yrtit saattavat roihahdella. Ei lasten ulottuville. Eikä yli 40 asteen lämpöön/aurinkoon sulamisen vuoksi. Älä jätä kynttilää yksin valvomatta! 

14,90 €