50 pohdittavaa pariskunnalle (PDF)

UUSI! Ihana lahjaidea pariskunnalle <3

Varatkaa pohdintaan hyvin aikaa ja ottakaa mukava asento, sillä nyt on aika keskustella sinusta, kumppanistasi ja teistä pariskuntana! Pohdintojen äärelle voi palata aina uudelleen ja uudelleen, esimerkiksi vuoden välein tai tarpeen mukaan. Tästä ihana lahjaidea vaikkapa jouluksi tai vuosipäiväksi!

VINKKI: Tulosta tämä tiedosto ja laita kauniiseen kirjekuoreen. Näin saat halutessasi annettua konkreettisen lahjan <3 

Viisikymmentä keskustelunavausta kysymysten ja pohdintojen muodossa pariskunnalle liittyen mm. menneisyyteen, tulevaisuuteen, unelmointiin, arvoihin, tunteisiin, seksuaalisuuteen ja kehittymiseen. 

Tämä tuote toimitetaan sinulle noin kolmen arkipäivän sisällä tilauksesta sähköpostiisi PDF-tiedostona A4 koossa. Voit tarkastella tiedostoa tietokoneelta, älypuhelimelta tai tulostaa tästä itse paperisen version. Hinta 5.90€ sisältää alv 24% ja maksu laskulla, jossa on 14 vrk maksuaikaa.

Tämä tuote on tarkoitettu vain yksityiseen käyttöön ja tämän tiedoston eteenpäin levittäminen ilman maksua on EHDOTTOMASTI KIELLETTY! Mikäli siis haluat ostaa tuotteen itsellesi ja lahjaksi, maksathan myös sen mukaan. Kiitos kun arvostat työtäni :) 

Pidittekö kysymyksistä? Kerro siitä Instagramissa ja tägää @tiinavoihyvin <3

Valitse variaatio:

Alkaen 5,90 €