Pillukoru sormus, hiekka

Enää 1 kpl jäljellä! ALE!

Säädettävät Pillukoru-sormukset IN DA HOUSE NOW! Nämä päällä kelpaa näyttää keskaria patriarkaatille tai vilkutella vastaantulijoille ;) Saatavilla vain yhdessä (hiekan) sävyssä. Tuotekuvassa sävy hiekka. I <3 hiekkapillut!

Pillukorujen tavoitteena on herättää keskustelua, rikkoa tabuja ja vahvistaa kehopositiivisuutta. Jokainen Pillukoru on tehty Suomessa käsityönä rakkaudella ja intohimolla, näin ollen tuotekuvat ovat suuntaa antavia, sillä jokainen pillu on uniikki. Pillukorut ovat myöskin loistava lahjaidea esimerkiksi kätilölle, seksuaalineuvojalle, doulalle tai vaikkapa burleskitaiteilijalle!

Pillukoruja on saatavilla korvakoruina, kaulakoruina, sormuksina, avaimenperinä, sekä puhelinkoruina.

Koko: Sormuksen pillun koko on NOIN 3cm pitkä ja 1cm leveä. 

Materiaalit: Pillut ovat polymeerimassaa. Sormus terästä. Korutarvikkeet ovat ostettu paikallisesta askartelutarvikeliikkeestä.

Toimitusaika: Noin viisi (5) arkipäivää laskun maksamisen jälkeen.

Toimituskulut: 4.90 tai yli 60€ ostoksiin maksuton toimitus!

Maksutapa: Laskulla. Lasku saapuu sähköpostiisi OP Kevytyrittäjän nimellä ja siinä on 14 vrk maksuaikaa. Tilauksesi toimitetaan kun lasku on maksettu!

Huolto: Varsinkin avaimenperiin saattaa kertyä ajan saatossa likaa. Pillukorut voi pestä esimerkiksi ex-hammasharjalla, hellästi hangaten miedon saippuan ja veden kera. Kuivaa Pillukoru lopuksi hellästi pyyhkeellä tai talouspaperilla.

Seuraa Pillukoruja Instagramissa @pillukoru ja tägää kuviisi käyttämällä #pillukoru <3 Lisäilen kuvia erittäin mielelläni myös Pillukorujen feediin!

Pillukoruilla on myös jälleenmyyjiä Suomessa.

Päätuotekuvan on ottanut taitava Värifilmin Mimmi Myyryläinen.

20,00 € 28,00 €