Paketointipalvelu & pakettikortti

UUSI!

Meneekö tilaamasi tuote lahjaksi? Voit nyt ostaa tilaamallesi tuotteelle lisäpalveluna paketointipalvelun & pakettikortin hintaan 1€ sis. alv. 24% / paketoitava tuote <3

Valitse minkä pakettikortin haluat ja kirjoita lisätietoihin mitä haluat siihen kirjoitettavan. Mikäli tilaus tulee sinulle ja haluat kirjoittaa pakettikorttiin itse, mainitse asiasta lisätiedoissa. Tilauksesi on mahdollista myös toimittaa suoraan lahjansaajalle, mainitse tällöinkin asiasta lisätietoissa tai ole yhteydessä sähköpostitse tiina-hakkarainen@hotmail.com :)

Hyödynnän paketoinnissa kierrätysmateriaaleja. Myös pakettikortit ovat Kierrätyskeskuksesta hankittuja ja näin ollen jokaista löytyy vain yksi kappale!

Pakettikorttivaihtoehdot: Vaaleanpunainen tekstillä, ilmapallot, pinkki blanco, ankkuri, sateenkaari ja valkoinen love.

Tuliko lahjan hankkimisella kiire? Minulta saat myös lahjakortin, joka toimitetaan sähköpostitse ja näin ollen se on mahdollista saada jo saman arkipäivän aikana! :)

Fyysisten tuotteiden toimituskulut 4.90€/tilaus tai yli 60€ ostoksiin maksuton toimitus. Lahjakortin ja muiden aineettomien tuotteiden toimitus 0€

Valitse variaatio:

1,00 €