Kynttilät 4 kpl

Kynttilät neljän settinä! Setti sisältää: virkistävä piparminttu-eukalyptys kynttilä, raurhoittava laventeli-kamomilla kynttilä sekä kaksi blanco-kynttilää. Setin arvo on 45,60€

Vegaaniset, luonnonmukaiset, ekologiset ja käsityönä Helsingissä pienyrittäjän valmistamat soijavahakynttilät. Tuoksukynttilöissä on käytetty suomalaisia 100% eteerisiä luomuöljyjä sekä yrttejä. Kynttilän paloaika on noin 15h / kynttilä. Ihana lahjaidea luontoa rakastavalle!

Kynttilöiden postituskulut ovat aina pakettina hintaan 5,90€. Samoilla postituskuluilla tulee useampi tuote. Kynttilöiden toimitusaika on noin 3-5 arkipäivää. Maksu laskulla, laskussa 14 vrk maksuaikaa. Saat laskun sähköpostiisi OP kevytyrittäjän nimellä.

! HUOMIO !

Jos poltat useampaa kynttilää yhtä aikaa, ethän sijoita toista kynttilää alle 20 cm matkan päähän ylikuumumisen vuoksi. Ei verhojen tai muiden herkästi syttyvien elementtien lähelle, sillä yrtit saattavat roihahdella. Ei lasten ulottuville. Eikä yli 40 asteen lämpöön/aurinkoon sulamisen vuoksi. Älä jätä kynttilää yksin valvomatta! 

35,60 € 45,60 €